• C2010-657
 • C2070-585
 • C2090-303
 • C2090-540
 • C2180-276
 • C4040-122
 • C4040-123
 • C4040-124
 • C4040-221
 • C4040-224
 • C4040-225
 • 70-410 70-457 810-420 070-417 640-911 C4040-225 C_THR12_66 70-246 BH0-013 C_TB1200_88

  rase de catei de vanzare
  Rase de Catei
   
  Airedale Terrier Airedale Terrier
  Akita Akita
  Amstaff Amstaff
  Basset Hound Basset Hound
  Beagle Beagle
  Bichon Bichon
  Bichon Bolognese Bichon Bolognese
  Bichon Bolognez Bichon Bolognez
  Bichon Frise Bichon Frise
  Bichon Havanese Bichon Havanese
  Bichon Havanez Bichon Havanez
  Bichon Maltese Bichon Maltese
  Bichon Maltez Bichon Maltez
  Border Collie Border Collie
  Boxer Boxer
  Brac German Brac German
  Briard Briard
  Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
  Bull Terrier Bull Terrier
  Bulldog Englez Bulldog Englez
  Bulldog Francez Bulldog Francez
  Bullmastiff Bullmastiff
  Caine Lup Caine Lup
  Cane Corso Cane Corso
  Caniche Caniche
  Caniche Pitic Caniche Pitic
  Chihuahua Chihuahua
  Chow Chow Chow Chow
  Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
  Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
  Ciobanesc German Ciobanesc German
  Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
  Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
  Cocker Spaniel Cocker Spaniel
  Collie Collie
  Dalmatian Dalmatian
  Doberman Doberman
  Dog Argentinian Dog Argentinian
  Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
  Dog German Dog German
  Fox Terrier Fox Terrier
  Golden Retriever Golden Retriever
  Husky Siberian Husky Siberian
  Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
  King Charles Spaniel King Charles Spaniel
  Labrador Labrador
  Malamut de Alaska Malamut de Alaska
  Mastino Napoletano Mastino Napoletano
  Mops Mops
  Pinscher Pitic Pinscher Pitic
  Pointer Englez Pointer Englez
  Pomeranian Pomeranian
  Pudel Pudel
  Rottweiler Rottweiler
  Saint Bernard Saint Bernard
  Samoyed Samoyed
  Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
  Schnauzer Urias Schnauzer Urias
  Scottish Terrier Scottish Terrier
  Shar-Pei Shar-Pei
  Shih-Tzu Shih-Tzu
  Teckel Teckel
  Westie Westie
  Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

  Poze Fox Terrier / Anunturi Caini de Vanzare


  Fox Terrier:

  Cateii de rasa Fox Terrier sunt caini de talie mica, deosebit de eleganti, inteligenti si distinsi.

  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Fox Terrier;

  Originea cateilor din rasa Fox Terrier:

  In obtinerea Terrierilor pe care ii cunoastem noi astazi, crescatorii au incrucisat cateii Teckel antici, Ogar Englez si mai tarziu Fox Hound si Beagle. Unul dintre cei mai vechi Terrieri, cainele Fox Terrier a fost utilizat la vanatoare de vulpi in Anglia inca din secolul al 18-lea, sarcina lui era sa goneasca vulpile din vizuina. Inainte ca aceasta rasa sa fie creata, partida de vanatoare se incheia in momentul in care vulpea intra in vizuina. S-au dovedit deosebit de eficienti si la vanatoarea de rozatoare. In zilele noastre cateii Fox Terrier sunt companioni apreciati si populari in intreaga lume.

  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Fox Terrier;

  Infatisare:

  Cateii de rasa Fox Terrier au trupul acoperit de o blana alba, scurta, cu semne negre sau maronii, existand doua varietati, deosebit de asemanatoare : cea cu par neted si cea cu par sarmos. De la prima vedere constatam ca acesti catei au fost binecuvantati cu diverse atuuri in eventualitatea unui atac, incepand cu maxilarele puternici, dintii bine dezvoltati, forta fizica, ravna cu care se implica in realizarea oricarei sarcini desemnate de stapan si mai ales curajul deosebit. Este un caine cu o constructie robusta, dar si eleganta in acelasi timp, existand o concentratie mare de putere intr-un spatiu restrans, deoarece trebuia sa se poata strecura sub pamant, cand aceasta intra in vizuina.

  Personalitate:

  Cateii de rasa Fox Terrierr sunt Terrieri curajosi si energici, ce adora sa se joace mai ales cu copiii, acesti caini fiind printre cei mai plini de viata si de energie dintre toti Terrierii.  Sunt deosebit de afectuosi cu familia, pot fi uneori gelosi, se pot simti neglijati cand stapanul aloca brusc mai multa atentie altei persoane. Voiosi, curiosi si indrazneti, cuceresc pe toata lumea cu buna dispozitia lor molipsitoare si inteligenta ascutita. Cainii Fox Terrierr au tendinta de a intra usor in conflict, certareti si impulsivi, au reputatia de a fi una dintre cele mai agresive rase canine. Ei sunt cei care cauta sa intre in conflict cu alti caini, chiar si de talie mare si nu pot fi lasati nespravegheati in compania altor animale de casa. Dar daca au fost socializati corespunzator si i-au fost recomandati cu atentie ceilalti membri patrupezi ai familiei, cateii Fox Terrierr vor trai in armonie cu toata lumea.
  Cainele din rasa Fox Terrierr, dotat cu o inteligenta peste medie va invata foarte usor trucuri noi. Dorinta de a intra in gratiile stapanului si placerea cu care se implica in orice ii cere acesta sa faca , il transforma intr-un companion deosebit de indragit. Catelul rasa Fox Terrierr este recunoscut pentru loialitatea si devotamentul de care da dovada fata de familia sa, a carui compania stie sa o pretuiasca. Daca stapanul nu ii acorda suficienta atentie si nu ii ofera o provocare fizica, prin exercitii solicitante, cainele din rasa Fox Terrierr se va dovedi a fi distrugator al bunurilor si proprietatii. Plimbarile trebuie efectuate in lesa, sau sa fie lasat sa alerge liber intr-o curte complet ingradita, deoarece aceasta rasa adora sa hoinareasca si sa exploreze. Doar cateva dintre talentele cainelui Fox Terrier includ : vanatul, capacitatea de a sta de paza, agilitatea si rapiditatea cu care invata sa execute trucuri noi.
  Cateii rasa Fox Terrier sunt galagiosi, le face placere sa latre, sunt o alegere excelenta pentru un caine de paza. Cei in varsta e posibil sa gaseasca aceasta rasa ca fiind prea zgomotoasa si vijelioasa si sa nu suporte latraturile pe ton inalt.
  Cainele Fox Terrier are o vointa de fier ce impune ca de la cea mai frageda varsta sa sa ia parte la cursuri de dresaj, o mana iubitoare si ferma in acelasi timp trebuie sa ii invete obedienta. Problemele de comportament pot include tendinta de a domina in relatia cu stapanul, in special daca acesta este o persoana blajina si blanda.

  Sanatate si ingrijire:

  Surditatea poate constitui o problema la cateii rasa Fox Terrier, cu blana total alba. Probleme minore ce apar rar ar fi alergii cutanate, probleme digestive, cataracta, dislocare a umarului. Blana scurta a acestor catei este usor de ingrijit, fiind recomandata perierea ocazionala si baia doar atunci cand este necesar.  

  Indatoririle stapanului de catei rasa Fox Terrier:

  Daca ii oferiti un camin intr-un apartament micut va trebui sa va asigurati ca are pare de exercitiu fizic temeinic pentru a-si mentine starea de sanatate. Avantajul lor este ca sunt deosebit de activi in interior si se descurca bine si fara acces la o curte. Trebuie scosi zilnic la o plimbare lunga sau sa va insoteasca la o partida de alergare. Daca este posibil, adora sa alerge liber intr-o arie sigura. Daca sunt animale mici in jur, trebuie sa il tineti in lesa, deoarece instinctul acestor caini de a vana este puternic si au tendinta sa urmareasca pisicile si cainii mici.

  Caracteristicile cateilor din rasa Fox Terrier:

  Cap: craniu plat, ingust, ascutit.

  Ochi: mici, negri, cu o expresie plina de viata.

  Urechi: au lobul urechii in forma literei v.

  Piept: puternic.ur

  Coada: se practica codotomia, la aproximativ o patrime din lungime, este purtata sus dand demnitate infatisarii catelului Fox Terrier.

  Muscatura: in foarfeca.

  Inaltime la maturitate:
         masculi: 36-41 cm.
         femele: 33-38 cm.

  Greutate la maturitate:
          masculi: 7-9 kg.
          femele: 6-8 kg.

  Durata de viata:in jur de 15 ani, sau mai mult.

  Culoare: Blana alba, cu pete negre sau maronii.

  Vand Fox Terrier


  Fox Terrier de Vanzare
  Fox Terrier de Vanzare
  Catei de 8 Saptamani


  Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti