woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Poze Dog Argentinian / Anunturi Caini de Vanzare


Dog Argentinian:

Cateii de rasa Dog Argentinian se mai numesc si Mastiff Argentinian si sunt loiali, protectori si blanzi fata de familia lor, pentru care sunt dispusi sa isi dea viata fara sa ezite nici un moment.

uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Dog Argentinian;

Originea cateilor din rasa Dog Argentinian:

Reprezentata de Argentina, unde in jurul anilor 1920  Dr. Antonio Nores Martinez a ales sa creeze un bun vanator in haita, dar si un excelent caine de paza, caruia sa i se poata incredinta functia de protector al familiei. La baza fondului genetic al cainelui Dog Argentinian, au stat rasele: Dog de Cordoba, pe cale de disparitie, Dog German, Boxer, Bulldog, Bull Terrier. Dog de Bordeaux si Pointer. Rasa rezultata nu numai ca a implinit asteptarile originale ale lui Martinez ca si caine de vanatoare si protector al familiei, dar a impresionat si in rolul de caine ghid si in munca pe care a prestat-o in armata si politie.
 Rasa Dog Argentinian a fost indragita instant de catre cei care organizau si agreau luptele intre caini, activitate inca in voga in multe regiuni ale Americii de Sud. Din pacate acest fapt a contribuit la reputatia negativa a acesei rase, considerata periculoasa in unele tari.

uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Dog Argentinian;

Infatisare:

Cateii de rasa Dog Argentinian au un trupul musculos, totusi plin de gratie, cu maxilare puternice. Blana lor este stralucitoare, deasa, scurta si intotdeauna de culoare alba. Pielea de pe gat nu este stransa ci lejera spre a proteja cainele in timpul vanatorii.

Personalitate:

Cateii de rasa Dog Argentinian sunt alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unor paznici de nadejde ai caminului. Loial familiei, jucaus si inteligent, se comporta bine fata de copii in special daca a crescut alaturi de ei, e mereu gata sa ii consoleze sau sa se joace impreuna. Cainele  Dog Argentinian este deosebit de sensibil la orice manifestare de atasament, adora sa se cuibareasca langa membrii familiei si sa se simta integrat si iubit.
Cateii din rasa Dog Argentinian sunt usor de antrenat, fiind vorba de o rasa deosebit de inteligenta, ce poseda o forta fizica impresionanta. Cel care se implica in dresajul lor trebuie sa fie ferm si consecvent, dar si sa stabileasca o relatie afectiva cu cateii, acestia avand nevoie sa se simta iubiti pentru a fi cat mai receptivi la comenzi. Cel mai bine raspund la dresajul ferm, dar ce utilizeaza metode pozitive de educatie.
Vanator neinfricat, cainele Dog Argentinian poseda o rezistenta fizica incredibila si are trupul acoperit cu o blana de culoare deschisa, capabila sa respinga mai mult decat sa absoarba caldura.
Cainii Dog Argentinian adulti pot fi agresivi cu alti caini, dar de obicei nu sunt ei cei care provoaca confruntarea. Ei nu sunt recomandati pentru orice iubitor de caini, e nevoie de cineva cu experienta pentru a se impune in fata acestor firi dominante. Sa nu uitam ca fiecare caine este ceea ce stapanul sau face din el, oamenii au fost cei care au incurajat acesti caini sa se lupte intre ei si au contribuit la reputatia lor negativa.
Se comporta bine cu alte animale de casa, daca a fost obisnuit cu acestea de la o varsta frageda, rasa Dog Argentinian pretandu-se cel mai bine la cursurile de dresaj destinate puilor, ce vor invata de mici ca trebuie sa se supuna autoritatii supreme a stapanului.

Sanatate si ingrijire:

Cateii rasa Dog Argentinian sunt predispusi la arsuri solare. Unele exemplare pot prezenta surditate.

Indatoririle stapanului de catei rasa Dog Argentinian:

Companionii umani ideali ar fi iubitorii de caini cu experienta, persoanele singure active, familiile cu copii mari. Cainii din rasa Dog Argentinian se vor adapta usor vietii de apartament, daca vor primi suficienta atentie si vor efectua exercitii fizice suficiente. Nu este recomandat sa fie lasati mult timp singuri, sa fie ignorati, acesti caini stiu sa aprecieze fiecare moment pe care il petrec in sanul familiei. Sunt o rasa atletica, ce are nevoie de multa miscare in aer liber, o plimbare lunga , zilnica fiind necesara pentru a se mentine in forma. Trebuie sa le asigurati un adapost incalzit pe perioada sezonului rece, deoarece sunt sensibili la temperaturile negative. Blana alba, unistratificata este usor de ingrijit, mai ales ca nu naparleste abundent. Atentie speciala trebuie acordata unghiilor, ce au un ritm rapid de crestere si trebuie taiate des.
Se recomanda sa fie purtati cu lesa in public, deoarece pot cu usurinta sa se napusteasca asupra unei pasari sau a unei veverite.
 
Caracteristicile cateilor rasa Dog Argentinian:

Cap: convex in fata, stop moderat, scalp masiv cu maxilare deosebit de puternice.

Ochi: maro inchis sau caprui inchis, cu o expresie intensa, alerta si inteligenta.

Urechi: de obicei se cupeaza.

Piept: lat, de impresia de forta fizica.

Coada: lunga, niciodata cainele Dog Argentinian nu isi poarta coada pe spate, desi poate sa o legene si sa o  poarte sus daca este atent la ceva.

Muscatura: in foarfeca.

Inaltime la maturitate:
       61-69cm.

Greutate la maturitate:
        36-45kg.

Durata de viata:
     10-12 ani.

Culoare: Alb .

Vand Dog Argentinian


Dod Argentinian de Vanzare
Dog Argentinian de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti