woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Poze Doberman / Anunturi Caini de Vanzare


Doberman:

Cateii de rasa Doberman sunt printre cei mai populari caini de paza, fiind companioni inteligenti, alerti si deosebit de loiali. Candva erau deseori folositi ca si caini de paza si executau munca in folosul comunitatii, fiind talentati caini politisti, in zilele noastre sunt mai rar folositi la indeplinirea acestor sarcini. Rasa Doberman este una dintre cele mai usor de recunoscut rase, in parte pentru rolurile pe care le au in societate, si de asemenea datorita faptului ca sunt reprezentati in filme si jocuri video ca o rasa deosebit de agresiva, motiv pentru care oamenii se tem de acesti caini. Imperecherile selectate cu grija de catre crescatori au diminuat dispozitia initiala a acestei rase spre agresivitate, iar Dobermanul modern este un caine energic si plin de viata, ce se pliaza perfect vietii de familie si rolului de companion desavarsit.

uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Doberman;

Originea cateilor din rasa Doberman:

E reprezentata de Germania, unde au fost creati in jurul anului 1890 de catre Karl Friedrich Louis Dobermann. Dupa moartea sa in anul 1894, germanii au numit rasa Dobermann-Pinscher, Rottweiler, in onoarea sa, dar jumatate de veac mai tarziu au renuntat la termenul Pinscher, pe baza motivului ca traducerea in germana a cuvantului Terrier nu se mai potriveste cu descrierea rasei.

uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Doberman;

Louis Dobermann era un colector de taxe ce calatorea frecvent in zone cu rata mare a criminalitatii si avea mare nevoie de un caine de paza care sa il protejeze in orice situatie ar fi aparut. A reusit astfel sa obtina dupa imperecheri repetate ale raselor Pinscher, Rottweiler, Dog German, Ogarul Cenusiu si Ciobanesc German cainele din rasa Doberman.  

Infatisare:

 

Cateii de rasa Doberman au trupul puternic, compact, musculos de talie medie, totusi de data recenta crescatorii au promovat la concursurile canine si au vandut un Doberman mai suplu si cu o manta mai neteda si mai lucioasa, varianta preferata de cei care achizitioneaza acest animal pentru a lua parte la expozitii canine. Constructia trupului robusta, dupa modelul traditonal, este in continuare preferata de majoritatea proprietarilor de Doberman, in special cei care il folosesc pentru paza si protectie. In ciuda standardelor este imposibil sa se tina sub un control perfect talia si greutatea cainilor, o talie mai mare poate duce la probleme de sanatate suplimentare. Cu toate astea cei care au ales cainii din rasa Doberman pentru ca acestia sa le acorde protectie personala sau pentru uz in agentiile de politie sau in armata, cauta in general exemplare mai mari, iar crescatorii depun eforturi pentru a satisface aceasta cerere prin imperecheri selective a exemplarelor masive. Blana ce le acopera trupul este scurta, cu fir de par cu textura dura si adera strans de corp.

Personalitate:

Cateii din rasa Doberman sunt fata de familia lor nobili, loiali, iubitori si dotati cu o inteligenta sclipitoare. Adora sa fie in apropierea fizica a membrilor familiei sale, ar face orice spre a le obtine atentia si pretuiesc fiecare moment de afectiune din partea lor. Desi situatia poate diferi de la individ la individ, cainele Doberman va ataca doar atunci cand va avea motive sa creada ca el, caminul sau familia sa sunt in pericol. Daca sunt dresati corespuzator, de o mana ferma, dar iubitoare acesti caini sunt companioni innascuti si impresioneaza prin loialitate si consecventa. Impresioneaza prin forta fizica si rezistenta la efort, fiind atletici si cu un mers elastic si elegant. Cateii de rasa Doberman au fost de peste un secol folositi ca si caini de protectie, datorita inteligentei, loialitati si a abilitatii de a reprezenta o provocare fizica pentru agresorii umani. Candva erau frecvent utilizati in munca de politie si in armata, fiind folositi intens de Marina Statelor Unite in al doilea Razboi Mondial, in aceste roluri meritul lor fiind ca inspirau teama. Deseori sunt reprezentati in filme si jocuri video in aceste posturi de caine agresiv, in consecinta foarte multe persoane se tem de rasa Doberman. O alta problema o reprezinta faptul ca oamenii nu interpreteaza corect rolul lor legitim, nu tin cont ca acestia, fiind caini de paza au fost dresati sa neutralizeze intrusii nedoriti si astfel considera cainii din rasa Doberman ca fiind rai si agresivi. Este adevarat ca sunt extrem de hotarati atunci cand isi pun ceva in cap, nu cunosc frica si sunt dispusi la orice ca sa se impuna in fata tuturor. Cateii din rasa Doberman reprezinta combinatia perfecta de putere, loialitate, inteligenta si ferocitate.
Desi sunt o rasa dominanta, ce are tendinte agresive fata de alti caini pot fi de asemenea excelenti caini de terapie, comportandu-se cu blandete cu pacientii pe care ii au in grija. Aceasta rasa a fost creata pentru a lucra cu omul si are nevoie in permanenta de interactia cu acesta, trebuie sa isi petreaca timpul cu familia, nu e suficient sa fie lasata sa alerge in curtea din spate. Daca au o sarcina de indeplinit si primesc suficienta stimulare mentala, cateii din rasa Doberman vor ramane fericiti si ascultatori.

Sanatate si ingrijire:

Cateii rasa Doberman au o stare de sanatate foarte buna, rar prezinta imbolnaviri. Unele exemplare pot prezenta cardiomiopatie dilatativa, hipotirodism, alopecie.

Indatoririle stapanului de caine rasa Doberman:

Acesta trebuie sa isi doreasca si sa fie capabil sa il disciplineze fara sa se teama de el, nu este recomandabil sa il achizitionati daca nu aveti experienta in cresterea cainilor. Toti membrii familiei trebuie sa invete sa se comporte corespunzator cu el, deoarece cainele Doberman are tendinta sa fie el cel care detine controlul in relatia cu ceilalti. Trebuie sa socializati corespunzator catelul de rasa Doberman de la o varsta frageda, pentru a contracara tendinta sa de a fi superprotectiv. Stimularea mentala este la fel de esentiala daca va doriti un catel Doberman cu adevarat adaptat si fericit. Sunt o rasa adaptabila, vor fi fericiti si intr-un apartament stramt daca vor avea un program zilnic de exercitii fizice temeinice cum ar fi o plimbare lunga pe zi sau sa isi insoteasca stapanul la jogging. Sunt deosebit de sensibili la temperaturi scazute, nu este recomandat sa doarma afara in zonele cu climat rece.

Caracteristicile cateilor rasa Doberman:

Ochi: nuanta inchisa, expresie inteligenta si plina de viata.

Urechi:se cupeaza, procedeu ce se practica intre a saptea si a noua saptamana de viata, avand rol estetic, dar si functional pentru cainele de paza, ajutandu-l sa localizeze mai eficient sursa sunetului. Cuparea urechilor ar trebui sa se faca cat inca sunt in grija crecatorului, inainte ca acesti catei sa ajunga in noul lor camin alaturi de stapanii lor. Daca acest procedeu se executa dupa ce cateii din rasa Doberman au implinit 12 saptamani,  exista un risc destul de mare ca urechile sa nu mai poata sta erecte.

Piept: bine proportionat, puternic.

Coada: se practica codotomia, majoritatea cozii fiind eliminata chirurgical la cateva zile dupa nasterea catelului. Unul din argumentele pentru care se practica aceasta procedura este acela ca vine in completarea mantalei lucioase si netede pentru a crea un aspect fizic plin de eleganta si care emana demnitate. Creatorul acestei rase,  Louis Dobermann si-a imaginat initial aceasta rasa cu coada scurta, alt argument pentru care se practica codotomia. Foarte putini proprietari pot decide in legatura cu lungimea cozii catelului Doberman, deoarece codotomia se practica in mod normal la cateva zile de la nastere, cu mult inainte de a fi pusi spre vanzare.

Muscatura: dintii puternici se inchid in muscatura in foarfeca.

Inaltime la maturitate:
        masculi:66-72 cm.
        femele: 61-68 cm.

Greutate la maturitate:
        masculi: 34-40 kg.
        femele: 25- 32 kg.

Durata de viata:
     aproximativ 10-12 ani.

Culoare: Negru sau mai rar exemplarele au mantaua fie de culoare negru si roscat, fie nuante de gri albastriu, alb.

Vand Doberman


Doberman de Vanzare
Doberman de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti