• C2010-657
 • C2070-585
 • C2090-303
 • C2090-540
 • C2180-276
 • C4040-122
 • C4040-123
 • C4040-124
 • C4040-221
 • C4040-224
 • C4040-225
 • 70-410 70-457 810-420 070-417 640-911 C4040-225 C_THR12_66 70-246 BH0-013 C_TB1200_88

  rase de catei de vanzare
  Rase de Catei
   
  Airedale Terrier Airedale Terrier
  Akita Akita
  Amstaff Amstaff
  Basset Hound Basset Hound
  Beagle Beagle
  Bichon Bichon
  Bichon Bolognese Bichon Bolognese
  Bichon Bolognez Bichon Bolognez
  Bichon Frise Bichon Frise
  Bichon Havanese Bichon Havanese
  Bichon Havanez Bichon Havanez
  Bichon Maltese Bichon Maltese
  Bichon Maltez Bichon Maltez
  Border Collie Border Collie
  Boxer Boxer
  Brac German Brac German
  Briard Briard
  Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
  Bull Terrier Bull Terrier
  Bulldog Englez Bulldog Englez
  Bulldog Francez Bulldog Francez
  Bullmastiff Bullmastiff
  Caine Lup Caine Lup
  Cane Corso Cane Corso
  Caniche Caniche
  Caniche Pitic Caniche Pitic
  Chihuahua Chihuahua
  Chow Chow Chow Chow
  Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
  Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
  Ciobanesc German Ciobanesc German
  Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
  Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
  Cocker Spaniel Cocker Spaniel
  Collie Collie
  Dalmatian Dalmatian
  Doberman Doberman
  Dog Argentinian Dog Argentinian
  Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
  Dog German Dog German
  Fox Terrier Fox Terrier
  Golden Retriever Golden Retriever
  Husky Siberian Husky Siberian
  Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
  King Charles Spaniel King Charles Spaniel
  Labrador Labrador
  Malamut de Alaska Malamut de Alaska
  Mastino Napoletano Mastino Napoletano
  Mops Mops
  Pinscher Pitic Pinscher Pitic
  Pointer Englez Pointer Englez
  Pomeranian Pomeranian
  Pudel Pudel
  Rottweiler Rottweiler
  Saint Bernard Saint Bernard
  Samoyed Samoyed
  Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
  Schnauzer Urias Schnauzer Urias
  Scottish Terrier Scottish Terrier
  Shar-Pei Shar-Pei
  Shih-Tzu Shih-Tzu
  Teckel Teckel
  Westie Westie
  Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

  Poze Chihuahua / Anunturi Caini de Vanzare


  Chihuahua:

  Cateii de rasa Chihuahua sunt cei mai mici dintre toate rasele canine.
   
  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Chihuahua;

  Originea cateilor din rasa Chihuahua:

  Mexic, numele care il poarta e al unui stat din aceasta tara. Originile exacte ale rasei sunt obscure, existand doua teorii, in prima se sustine ca sunt o rasa de caini indigena mexicana , descoperita si adusa in Europa de catre conquiztadorii spanioli.A doua teorie zice ca cateii Chihuahua au fost adusi in Mexic de catre conquiztadori, a treia dimpotriva ca rasa a fost adusa in America Centrala de catre negustorii chinezi.Ultima teorie sustine ca cateii din rasa Chihuahua sunt originari din Africa de Nord si au fost adusi de aici in Mexic prin Malta.
  Cateii Chihuahua reprezinta cea mai veche rasa canina de pe continentul nord american si este cea mai mica rasa de caini din lume, fiind natural mica, nu au fost facute incrucisari pentru a obtine talia miniaturala.

  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Chihuahua;

  Infatisare:

  Cateii de rasa Chihuahua sunt caini de buzunar, fiind recunoscuti ca cea mai mica rasa de caini cunoscuta. Au o constructie robusta, proportionata si trasaturi faciale distinse. Se gaseste sub forma a doua varietati cu par lung si par scurt, cei mai populari si raspanditi sunt cei cu par scurt. Distanta de la greaban la coada ar trebui sa fie mai mare decat de la greaban la pamant.

  Personalitate:

  Cateii de rasa Chihuahua desi au trupul micut si fragil, sunt caini adevarati ce au toate instinctele si nevoile oricarui alt caine. Impresioneaza prin capacitatea de a iubi neconditionat si loialitate. Catelul de rasa Chihuahua  este un caine extrem de devotat ce va forma o relatie foarte puternica de atasament impreuna cu stapanul sau, din membrii familiei isi alege unul sau doi favoriti. Uneori poate deveni superprotectiv si gelos pe atentia pe care stapanul o acorda altcuiva. Oricum aceste tendinte nedorite sunt improbabil sa apara, daca a fost dresat cu fermitate, dar si cu multa blandete de la inceput. Sunt catei care cauta si pretind multa atentie din partea stapanului a carui fata adora sa o linga si au o vointa puternica. Firea lor creativa si curioasa ii fac sa gaseasca diferita metode prin care sa dobandeasca atentia celor din jur.
  Stapanii sunt soarele de pe cerul catelului Chihuahua si are nevoie sa petreaca cat mai mult timp in compania lor, sa comunice si sa interactioneze cu ei. Uraste sa fie lasat singur, chiar si pentru scurt timp, si isi va exprima singuratatea fiind distructiv, dar din fericire este destul de portabil si destul de des poate fi satisfacuta dorinta sa de a fi in compania oamenilor. Sunt recunoscuti pentru cat de tare latra daca sunt lasati singuri si pentru anxietatea pe care o manifesta in acele momente. Cu strainii ese rezervat si ii va lua ceva timp sa se simta confortabil in prezenta vizitatorilor necunoscuti ai casei, dar nu ar trebui sa fie nervos fata de acestia.
  Cainii din rasa Chihuahua sunt excelenti caini de paza, fiind mereu alerti si interesati de tot ceea ce se petrece. Vor da imediat alarma la apropierea cuiva necunoscut sau daca ceva neobisnuit se petrece pe teritoriul lui. Indrazneti si curajosi, se vor angaja in orice conflict indiferent de talia cainelui care ii provoaca, isi vor risca viata pentru stapan in orice moment fara cea mai mica ezitare.
  Catelul de rasa Chihuahua este delicat, cu osatura fina si desi este plin de energie nu reprezinta partenerul de joaca potrivit pentru copii mici deoarece poate fi ranit prin manipulare gresita, mai ales cand este pui, iar personalitatea lui viguroasa nu va tolera tachinarile. Pentru cei care inteleg ca cateii de rasa Chihuahua nu sunt jucarii sau bebelusi ce au nevoie sa fie dusi in brate tot timpul, ca nu le place sa fie tratati ca pe niste fiinte alintate si tolerate, cateii Chihuahua se dovedesc a fi companioni isteti si agreabili si prieteni adevarati.
  Dresajul de obedienta de baza al catelului din rasa Chihuahua trebuie sa inceapa cat mai devreme posibil pentru ca acesta sa se transforme intr-un caine ce este o bucurie sa traiesti langa el si care este bine primit oriunde se duce in societate. Dotat cu o inteligenta deosebita este usor de dresat daca apelati la metode pozitive de educatie, folosind recompense alimentare si laude sincere pentru progresele facute. Nervozitatea si vorbele aspre sau corectiile fizice, vor avea doar efecte negative asupra ratei sale de invatare si dorintei sale de a se conforma vointei stapanului, in care isi pierde increderea. Doar daca se stabileste un raport bazat pe respect si afectiune mutuala intre stapan si cainele Chihuahua, acesta din urma va da tot ce e mai bun din el si ii va face placere sa colaboreze.
  Cateii Chihuahua se inteleg bine cu reprezentantii aceleiasi rase, au spirit de clan, preferandu-i in locul altor rase. Unii sunt adevarate baterii solare, adorand sa stea intinsi la soare ore intregi, dar acest lucru trebuie monitorizat cu atentie deoarece organismul lor nu tolereaza bine temperaturile extreme. Gentiletea lor si firea de o blandete deosebita ii transforma in alegerea ideala pentru persoanele in varsta si cele cu handicap.

  Sanatate si ingrijire:

  Cateii rasa Chihuahua in ciuda taliei miniaturale si a aspectului delicat au o sanatate de fier si o longevitate de invidiat. Rareori unele exemplare prezinta probleme oculare datorita ochilor proieminenti, cardiovasculare si luxatie patelara. Pot sforai datorita nasului foarte scurt.

  Indatoririle stapanului de catei rasa Chihuahua:

  Nu necesita exercitii fizice ample, este suficient sa alerge prin jurul casei si gradinii si sa joace diferite jocuri, dar trebuie sa tineti cont ca au nevoie mai ales de stimulare mentala pe langa cea fizica. O plimbare zilnica ii va furniza privelisti si mirosuri interesante ce ii vor tine mintea ocupata si ii vor satisface firea iscoditoare.
  Trebuie sa tineti cont ca este sensibil la temperaturi scazute asa ca este nevoie sa poarte o hainuta calduroasa cand iese la o plimbare pe vreme rece sau umeda. Blana scurta, neteda este usor de ingrijit si un periaj ocazional este suficient, varietatea mai rara cu par lung trebuie periata zilnic.
   
  Caracteristicile cateilor rasa Chihuahua:

  Cap: in forma de mar .

  Ochi: mari, negri, rotunzi, uneori pot avea culoare luminoasa, foarte expresivi.

  Urechi: erecte, forma triunghiulara, caracteristica definitorie a rasei.

  Piept: puternic.

  Muscatura: in foarfeca.

  Inaltime la maturitate:
       15-23 cm.

  Greutate la maturitate:
       1-3 kg.

  Durata de viata:
       14-18 ani.

  Culoare: Alb, galbui, culoarea nisipului, castaniu, argintiu, negru, pot fi tricolori.

  Vand Chihuahua Negru


  Chihuahua Negru de Vanzare
  Chihuahua Negru de Vanzare
  Catei de 8 Saptamani


  Vand Chihuahua Crem


  Chihuahua Crem de vanzare
  Chihuahua Crem de Vanzare
  Catei de 8 Saptamani


  Vand Chihuahua Alb


  Chihuahua Alb de Vanzare
  Chihuahua Alb de Vanzare
  Catei de 8 Saptamani


  Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti