• C2010-657
 • C2070-585
 • C2090-303
 • C2090-540
 • C2180-276
 • C4040-122
 • C4040-123
 • C4040-124
 • C4040-221
 • C4040-224
 • C4040-225
 • 70-410 70-457 810-420 070-417 640-911 C4040-225 C_THR12_66 70-246 BH0-013 C_TB1200_88

  rase de catei de vanzare
  Rase de Catei
   
  Airedale Terrier Airedale Terrier
  Akita Akita
  Amstaff Amstaff
  Basset Hound Basset Hound
  Beagle Beagle
  Bichon Bichon
  Bichon Bolognese Bichon Bolognese
  Bichon Bolognez Bichon Bolognez
  Bichon Frise Bichon Frise
  Bichon Havanese Bichon Havanese
  Bichon Havanez Bichon Havanez
  Bichon Maltese Bichon Maltese
  Bichon Maltez Bichon Maltez
  Border Collie Border Collie
  Boxer Boxer
  Brac German Brac German
  Briard Briard
  Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
  Bull Terrier Bull Terrier
  Bulldog Englez Bulldog Englez
  Bulldog Francez Bulldog Francez
  Bullmastiff Bullmastiff
  Caine Lup Caine Lup
  Cane Corso Cane Corso
  Caniche Caniche
  Caniche Pitic Caniche Pitic
  Chihuahua Chihuahua
  Chow Chow Chow Chow
  Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
  Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
  Ciobanesc German Ciobanesc German
  Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
  Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
  Cocker Spaniel Cocker Spaniel
  Collie Collie
  Dalmatian Dalmatian
  Doberman Doberman
  Dog Argentinian Dog Argentinian
  Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
  Dog German Dog German
  Fox Terrier Fox Terrier
  Golden Retriever Golden Retriever
  Husky Siberian Husky Siberian
  Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
  King Charles Spaniel King Charles Spaniel
  Labrador Labrador
  Malamut de Alaska Malamut de Alaska
  Mastino Napoletano Mastino Napoletano
  Mops Mops
  Pinscher Pitic Pinscher Pitic
  Pointer Englez Pointer Englez
  Pomeranian Pomeranian
  Pudel Pudel
  Rottweiler Rottweiler
  Saint Bernard Saint Bernard
  Samoyed Samoyed
  Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
  Schnauzer Urias Schnauzer Urias
  Scottish Terrier Scottish Terrier
  Shar-Pei Shar-Pei
  Shih-Tzu Shih-Tzu
  Teckel Teckel
  Westie Westie
  Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

  Poze Caine Lup / Anunturi Caini de Vanzare


  Caine Lup:

  Cateii de rasa Ciobanesc German se mai numesc si Caine Lup si sunt deosebit de inteligenti, agili si potriviti pentru mediile in care li se cere sa munceasca si sa fie activi. Roul initial pentru care a fost creata aceasta rasa era sa sa pastoreasca oi, vite sau alte animale ce ar fi necesitat asistenta unui pastor, de aici si numele de Ciobanesc.

  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Caine Lup;

  Originea cateilor din rasa Caine Lup:

  Provin din Germania, dupa cum le spune si  numele, rasa a fost creata de catre capitanul Max von Stephanitz la sfarsitul secolului XX ce a vrut sa creeze un caine utilitar bun la toate. Rasa Ciobanesc German este o adaptare a cainelui Ciobanesc German de Munte. Dupa primul Razboi Mondial, soldatii americani si britanici, impresionati de numeroasele calitati ale cainilor Ciobanesc German, au adus acasa cateva exemplare. Trei regiuni din Germania au devenit celebre pentru cresterea acestei rase:  Wurtemberg, Thurginia si Bavaria. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial popularitatea rasei a scazut datorita asocierii ei cu Hitler si regimul sau de teroare. In acesti ani postbelici britanicii au schimbat numele acestui caine in Alsacian, iar ulterior in Caine Lup Alsacian, pentru a sterge stigmatul de a avea cuvantul german in denumire.

  uc: caini de vanzare, rase de vanzare, vand catei Caine Lup;

  Infatisare Caine Lup:

  Cainii de rasa Ciobanesc German sunt de talie mare si puternici, au blana dublu stratificata ce poate fi fie lunga sau scurta. Saua de culoare negru si roscat este usor de recunoscut, iar blana poate imbraca o varietate de culori, dispuse in proportii diferite. In fosta Germanie de Est, cainii din rasa Caine Lup aderau mai mult de standardul vechi antebelic al rasei, avand o blana mai lunga si mai densa, de culoare mai inchisa. Acesti caini sunt in ziua de azi premiati pentru abilitatile lor de munca, facandu-se eforturi continui de a conserva aceasta linie distincta si de a o ridica la statusul de rasa recunoscuta oficial- Ciobanesc German de Est.

  Personalitatea rasei
  Caine Lup:

  Personalitatea rasei Caine Lup este distincta, fiind increzatori si puternici atat in comportament cat si in infatisare. Bine educati vor dezvolta puternice sentimente de loialitate si supunere neconditinata, si pot fi dresati sa atace si sa elibereze intrusul la comanda. Daca un caine Ciobanesc German este violent sau agresiv, acesta este rezultatul dresajului gresit si lipsei de control al stapanului asupra cainelui. Sunt deseori folositi ca si caini de paza, de atac si de politie, ceea ce contribuie la perceptia gresita ca ar fi o rasa periculoasa. Unele exemplare functioneaza concomitent ca membri ai echipelor de cautare a victimelor si ca animale de casa. Este imposibil de redat in cuvinte loialitatea de care da dovada aceasta rasa si cat de puternica e legatura emotionala pe care o stabileste cu stapanii sai. Trauma pe care o resimt daca sunt separati de acestia este unul din motivele pentru care in zilele noastre sunt folositi mai putin in rolul de caine ghid al nevazatorilor, pentru ca pentru a putea indeplini acest rol trebuie sa fie antrenati de la stadiul de catel de catre o alta persoana de care se despart in momentul in care au invatat cum sa usureze viata celor orbi, ce devin noii lor stapani.
  Au o energie debordanta si au fost crescuti pentru a avea porniri naturale de protectie si supunere, impresioneaza stapanul prin firea echilibrata, puterea de munca si inteligenta ascutita. Cateii de rasa
  Caine Lup pot fi animale de casa incantatoare, dar vor fi nefericiti daca nu au parte de exercitiu fizic zilnic si daca nu li se desemneaza o anumita sarcina. Acesti caini utilitari sunt cei mai fericiti daca au de lucru, altfel pot dovededi ca posed tendinte distructive.
  Sunt deosebit de dedicati muncii lor, fiind excelenti caini de paza, lucreaza in politie la detectia narcoticelor, a cadavrelor si a materialelor explozive, fac parte din echipele de cautare si salvare a victimelor. Este de asemenea un eficient caine de terapie si il veti regasi si ca caine ghid pentru cei nevazatori. In ciuda potrivirii lor pentru toate aceste munci solicitante, cainii din rasa Ciobanesc German pot fi de  asemenea doar animale de casa loiale si deosebit de iubitoare. Adora compania oamenilor si a altor animale, sunt ascultatori si deosebit de usor de dresat. Se comporta deosebit cu copiii si tolereaza bine alte animale de casa. Nu suporta sa fie lasati singuri pentru intervale mari de timp, de aceea este esential sa interactioneze in permanenta cu familiile lor.
  Cainii din rasa
  Caine Lup incorporeaza calitatile unor caini utilitari ce au instinctul de a pastori turmele, frumusetea lor sta in abilitatile de a munci: muschi, osatura, articulatii foarte bine dezvoltate, infatisare si comportare mandra, inteligenta, rezistenta fizica.
  Sunt atat de populari si pentru cat de mult sunt utilizati in politie, datorita adaptabilitatii, puterii de munca, taliei mari si infatisarii generale ce impune respect.
  Cateii de rasa
  Caine Lup au fost creati pentru a pastori, desi nu au simtul vizual atat de ascutit ca cel al rasei Border Collie si alte rase ciobanesti. Ei sunt dresati sa isi urmeze instinctul, ceea ce pentru aceasta rasa semnifica sa patruleze toata ziua un anumit teritoriu si sa restrictioneze accesul animalelor pastorite in afara granitelor acelei zone. Acesta este instinctul ce a facut din cainii de rasa Ciobanesc German superbi caini de paza, ce potejeaza cu orice pret turma, ce reprezinta familia lor. Acelasi instinct de pastorit ii face pe cainii din rasa Ciobanesc German sa supraveheze atent sau chiar sa ciupeasca membrii familiei, atunci cand acestia se departeaza de aria caminului. Pot avea tentativa de a-si conduce stapanii la ceea ce ei percep ca fiind locatia corecta, mergand atat de departe incat sa le ia usor intre dinti mana pentru a le atrage atentia si a-i directiona spre o zona sigura. Cu ceva dresaj aceasta tendinta se poate transforma in scamatoria cunoscuta sub numele - a plimba omul.
  Cateii rasa
  Caine Lup nu cunosc frica si sunt extrem de doritori sa fie pe placul stapanului, mai ales daca acesta s-a impus cu adevarat in fata lor. Vor lupta pana la ultima suflare pentru viata stapanului lor si sunt suficient de puternici sa aiba sanse mari sa castige batalia. Sunt distanti cu strainii si dureaza pana ajung sa cunoasca persoanele noi suficient de bine incat sa lase garda jos. Cainele Lup este incredibil de alert, nu ii scapa nimic din ceea ce se petrece in jurul lui, de aceea fiind alegerea perfecta daca un excelent caine de paza este ceea ce cautati.
  Rasa
  Caine Lup este una dintre cele mai inteligente si cele mai usor de dresat. Dresajul trebuie sa inceapa de la o varsta frageda si e necesar sa fie efectuat ferm de la inceput, dar rabdator si sa ii laudati eforturile pozitive. Sunt atat de inteligenti incat adora provocarile mentale, asa ca pot fi dresati sa faca aproape orice, fapt demonstrat de numeroasele sarcini pe care le-au indeplinit de-a lungul anilor.

  Sanatate si ingrijire
  Caine Lup:

  Cateii din rasa Caine Lup, fiind de talie mare sunt predispusi la displazie de sold. Alte probleme de sanatate ce ar putea afecta aceasta rasa sunt alergiile cutanate, sunt de asemenea predispusi la balonare. Au blana de lungime medie ce naparleste constant si au nevoie de un periaj temeinic de doua ori pe saptamana pentru a elimina firele moarte si a-i mentine aspectul sanatos si stralucitor.
   
  Indatoririle stapanului de catei rasa
  Caine Lup:

  Trebuie sa ii asigurati exercitiu fizic zilnic, o curte mare unde sa aiba spatiu sa alerge sau plimbari zilnice in compania dumneavoastra sunt ceea ce are nevoie pentru a fi sanatos si puternic. Datorita inteligentei lor iubesc provocarile si se vor descurca destul de bine la activitati diferite incluzand antrenamente de agilitate, urmarire si supunere. Pe langa faptul ca constituie o provocare mentala aceste activitati ii asigura exercitiu fizic corespunzator.

  Caracteristicile cateilor rasa
  Caine Lup:

  Cap: sculptat, ii confera o infatisare nobila .

  Ochi: marime medie, nuanta inchisa, migdalati.

  Urechi: deosebit de erecte atunci cand este atent, caracter important al rasei.

  Piept: lat, puternic.

  Muscatura: in foarfeca.

  Inaltime la maturitate:
       masculi: 60-65 cm.
       femele: 55- 60 cm.

  Greutate la maturitate:
       masculi: 35-40 kg.
       femele: 35-38 kg.

  Durata de viata:
       13-15 ani.

  Culoare: Negru si roscat, negru si argintiu, negru si maroniu, negru si crem, gri albastriu si roscat. Cainii ce au blana tricolora, respectiv negru si alb cu maro sau roscat, se numesc samuri. Samurii pot veni intr-o varietate de culori incluzand negru si argintiu, negru si roscat, negru si crem.

  Vand Caine Lup


  Vand Caine Lup
  Caine Lup de Vanzare
  Catei de 8 saptamani


  Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti