woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Poze Brac German / Anunturi Caini de Vanzare


Cainii  din rasa Brac German sunt caini de vanatoare deosebit de indragiti si se gasesc sub doua variante: cu par lung si sarmos si cu par scurt si neted.

Originea cateilor: 

In Germania, in secolul al XIX-lea, dupa cum sugereaza si numele a fost obtinut din incrucisarea a diverse rase de vanatoare printre care English Foxhound si Old Spanish Pointer.Catelul Brac German poseda toate calitatile pe care vanatorul german si le putea dori: indica prezenta vanatului, aport, un innotator deosebit si o forta fizica care se preteaza la marsuri lungi pe teren accidentat.

Brac German, Catei de rasa, Brac German, Vanzari Brac German de Rasa, Vanzari Caini de Rasa, Vanzari Caini, Catei de Vanzare, Brac German de Vanzare.

Cu un miros deosebit de ascutit, o inteligenta si o personalitate deosebite erau cainele ideal pentru cel ce practica vanatoarea ca pe un sport si isi dorea in acelasi timp si un caine de familie. In cele din urma crescatorii au decis sa adauge la fondul genetic si Pointerul Englez pentru a conferi rasei Brac German de Vanzare o forma frumoasa.

Infatisarea rasei:

Cateii de rasa Brac German au trupul proportionat,musculos si acoperit de blana fie neteda si scurta, fie lunga si sarmoasa. Aspectul lor exprima eleganta si putere, impresionand prin piepturile late, spinarile puternice si picioarele musculoase. Au o constitutie robusta si atletica, iar expresia lor este inteligenta si alerta.

Personalitatea Bracului German: 

Cateii Brac German sunt pritenosi si plini de viata si au o energie molipsitoare. Sunt loiali si deosebit de atasati de stapan, in ale carui gratii sunt dispusi sa intre cu orice pret. Au o inteligenta sclipitoare si sunt caini care sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a-si indeplini sarcinile.
Cateii de rasa Brac German sunt deosebit de adaptabili atat pe terenul de vanatoare cat si acasa, avand o viteza de reactie deosebita care impreuna cu firea lor activa si iubitoare ii transforma in una din cele mai apreciate rase de vanatoare. Sunt renumiti pentru cat de bin se inteleg cu intreaga familie, in special cu copiii, a caror parteneri de joaca sunt si protectori . Nu au tendinta de a fi agresivi fata de alte animale de casa.
Cainii de rasa Brac German isi doresc sa invete, fiind suficient de inteligenti si cooperanti sa poata prinde cele mai complicate comenzi. Instinctele lor innascute de a-si proteja familia si caminul sunt puternice si ii transforma in caini de paza calmi, dar pe care te poti baza.
Cateii rasa Brac German au atata energie incat sunt ideali ca parteneri de jogging si alergare, putand chiar sa tina pasul cu bicicleta. Ei sunt sociabili si tanjesc dupa compania oamenilor. Implicati-i in picnicurile cu familia, excursii si plimbari pe plaja si cateii de vanzare rasa Brac German va vor rasplati cu multa afectiune si voie buna molipsitoare.
Versatil si bine intentionat, catelul Brac German este activ si agil si nu va veti plictisi niciodata langa el. Este ascultator, nu iese din cuvantul stapanului si da dovada de toleranta fata de alte rase si fata de straini. Reactia cateilor Brac German fata de straini poate varia intre prietenos si rezervat in functie de personalitatea fiecarui catel.

Sanatate si ingrijire:

Cateii rasa Brac German sunt robusti, au o susceptibilitate scazuta la boli. Rareori pot prezenta displazie, epilepsie si probleme oculare. Sunt lacomi la mancare si pentru a preveni cresterea excesiva in greutate este recomandat sa adaptati portiile alimentare la nivelul de activitate al catelului rasa Brac German.

Indatoririle stapanului de catei rasa Brac German:

Trebuie sa fiti o persoana activa si dispusa sa petreaca mult timp in aer liber impreuna cu cainele. Intotdeauna trebuie sa ii plimbati cu o lesa deoarece instinctul lor de vanatoare este deosebit de puternic. Avand nevoie de multe exercitii fizice si spatiu de alergare cateii de vanzare de rasa Brac German nu sunt potriviti pentru viata in apartamente micute. Pentru a-si mentine forma fizica si psihica spatii largi si de plimbari zilnice viguroase. Chiar si cu o curte mare care sa-i tina ocupati cateii de rasa Brac German nu trebuie lasati singuri mai mult timp, deoarece devin fara odihna si distructivi. In schimb sunt foarte usor de ingrijit, avand nevoie doar de periaj si imbaiere ocazionala.
 
Caracteristicile Bracului German:

Cap: . 

Ochi: caprui, migdalati.

Urechi: lungi, atarna aproape de obraji.

Coada: subtire, de obicei este taiata, este purtata sus si dreapta.

Piept: puternic.

Inaltime la maturitate:
       masculi: 58- 63 cm.
       femele: 55- 58 cm.

Greutate la maturitate:
       masculi: 25- 32 kg.
       femele: 20- 28 kg.

Durata de viata:
     14-15 ani.

Culoare: diferite nuante de roscat, alb, ciocolatiu inchis. 

Vand Brac German


Brac German de Vanzare calitate show
Brac German de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Vand Brac German Sarmos


Brac German Sarmos de vanzare
Brac German Sarmos de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Vand Brac German


Brac German de Vanzare
Brac German de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti