• C2010-657
 • C2070-585
 • C2090-303
 • C2090-540
 • C2180-276
 • C4040-122
 • C4040-123
 • C4040-124
 • C4040-221
 • C4040-224
 • C4040-225
 • 70-410 70-457 810-420 070-417 640-911 C4040-225 C_THR12_66 70-246 BH0-013 C_TB1200_88

  rase de catei de vanzare
  Rase de Catei
   
  Airedale Terrier Airedale Terrier
  Akita Akita
  Amstaff Amstaff
  Basset Hound Basset Hound
  Beagle Beagle
  Bichon Bichon
  Bichon Bolognese Bichon Bolognese
  Bichon Bolognez Bichon Bolognez
  Bichon Frise Bichon Frise
  Bichon Havanese Bichon Havanese
  Bichon Havanez Bichon Havanez
  Bichon Maltese Bichon Maltese
  Bichon Maltez Bichon Maltez
  Border Collie Border Collie
  Boxer Boxer
  Brac German Brac German
  Briard Briard
  Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
  Bull Terrier Bull Terrier
  Bulldog Englez Bulldog Englez
  Bulldog Francez Bulldog Francez
  Bullmastiff Bullmastiff
  Caine Lup Caine Lup
  Cane Corso Cane Corso
  Caniche Caniche
  Caniche Pitic Caniche Pitic
  Chihuahua Chihuahua
  Chow Chow Chow Chow
  Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
  Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
  Ciobanesc German Ciobanesc German
  Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
  Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
  Cocker Spaniel Cocker Spaniel
  Collie Collie
  Dalmatian Dalmatian
  Doberman Doberman
  Dog Argentinian Dog Argentinian
  Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
  Dog German Dog German
  Fox Terrier Fox Terrier
  Golden Retriever Golden Retriever
  Husky Siberian Husky Siberian
  Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
  King Charles Spaniel King Charles Spaniel
  Labrador Labrador
  Malamut de Alaska Malamut de Alaska
  Mastino Napoletano Mastino Napoletano
  Mops Mops
  Pinscher Pitic Pinscher Pitic
  Pointer Englez Pointer Englez
  Pomeranian Pomeranian
  Pudel Pudel
  Rottweiler Rottweiler
  Saint Bernard Saint Bernard
  Samoyed Samoyed
  Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
  Schnauzer Urias Schnauzer Urias
  Scottish Terrier Scottish Terrier
  Shar-Pei Shar-Pei
  Shih-Tzu Shih-Tzu
  Teckel Teckel
  Westie Westie
  Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

  Poze Beagle / Anunturi Caini de Vanzare


  Cateii Beagle sunt cunoscuti si sub numele de Snoopy Dog si provin din Anglia, unde sunt crescuti incepand cu anii 1400. Participau la vanatoarea de iepuri, fiind grupati de obicei in haite pentru a putea produce in cor un latrat puternic, care sa dea imediat de stire vanatorilor despre pozitia lor si fac parte din familia ogarilor.

  Originea cateilor:

  Beagle  de Vanzare, Catei de rasa  Beagle de Vanzare, Vanzari Beagle de Rasa, Vanzari Caini de Rasa, Vanzari Caini, Catei de Vanzare, Beagle de Vanzare.

  Provin din Anglia, date despre ei sunt prezente incepand cu secolul al XV-lea, sunt caini de talie medie, cu picioare scurte, ce fac parte din familia ogarilor. Acest caine a fost crescut sa adulmece iepurii si se mai numeste si English Beagle. Marimea cateilor de rasa Beagle a variat de-a lungul secolelor datorita unor motive dependente de terenul de vanatoare- cainii mai mici erau potriviti pentru camp deshis, iar cei de talie mai mare pentru dealuri. Scrieri vechi fac referire la cainele Beagle de buzunar, care nu masura mai mult de 23 cm la greaban si care putea fi carat in mana sau intr-un buzunar al desagii vanatorului.

  Infatisarea rasei:

  Cainii de rasa Beagle de Vanzare au trasaturi fizice caracteristice ogarilor care adulmeca vanatul cum ar fi nasul mare cu nari adanci si larg deschise si buzele rasfrante si umede pentru a putea detecta particulele aromei vanatului si a-i da de urma . Corpurile lor sunt concepute pentru a avea o cat mai mare rezistenta fizica si putere de munca si sunt acoperite cu o blana cu fire scurte, dense.

  Personalitate:

  Cateii Beagle sunt apreciati ca animale de companie datorita faptului ca se integreaza rapid in familie si adora sa faca parte din ea, intelegandu-se minunat cu copiii indiferent de varsta. Nu sunt facuti sa fie cainele unei singura persoane, sa il venereze doar pe stapan, fiind afectuosi si loiali in egala masura cu toti membrii familiei.
  Rasa Beagle este una deosebit de adaptabila, care indrageste atat compania oamenilor, cat si a altor caini. Inteligenta ascutita o face  capabila sa execute sarcini in folosul comunitatii, fiind utilizata in politie la detectarea drogurilor si a marfurilor de contrabanda.
  Cateii Beagle se remarca prin firea lor deosebit de vesela si entuziasmul fara limite pe care il manifesta in orice activitate in care este invitat sa participe. Sunt prietenosi si plini de viata si au extraordinara nevoie de companie si atentie din partea oamenilor sau a altr caini, fiind recomandat sa fie inclusi in cat mai multe activitati de familie.
  Cainii Beagle sunt deosebit de jucausi si de ingeniosi, adora in special jocurile care le pun mirosul la incercare. Desi sunt caini de vanatoare activi se adapteaza si vietii intr-un apartament micut respectand un program zilnic de exercitii fizice si inconjurandu-i cu multa afectiune. Cateii Beagle au o fire independenta si o vointa de fier si pot avea tendinta sa ia pe cont propriu urma vanatului, sa depaseasca limitele caminului, in special daca sunt privati de companie si se simt singuri, plictisiti si nefericiti.
  Temperamentul sau amiabil si total neagresiv l-au facut sa castige titlul de gentleman al lumii canine. Cateii de rasa Beagle se vor intelege cu orice alta rasa si chiar vor aprecia compania altor animale de casa. Isi va alerta stapanul cand se apropie cineva necunoscut, dar nu va ataca niciodata strainii fata de care nu este rezervat.

  Sanatate si ingrijire:

  Nu trebuie sa uitati ca necesita o cantitate substantiala de exercitii fizice deoarece a fost conceput ca o rasa deosebit de activa . Plimbarile lungi impreuna cu cainele Beagle trebuie sa devina o rutina daca vreti sa ii mentineti forma fizica si ascutimea mintii. Este unul dintre cei mai talentati caini de terapie, vizitandu-i pe cei batrani sau bolnavi va avea satisfactia stimularii mentale, dar si a faptului ca a fost pe placul celor care aveau nevoie de el.

  Caracteristicile cateilor de rasa Beagle:

  Cainii de rasa Beagle au o constitutie robusta si o susceptibilitate redusa la boli. Potentiale probleme de sanatate ar fi displazia de sold si de cot, glaucomul.

  Indatoririle stapanului de catei Beagle:

  Ochi: negri, rotunzi.

  Urechi: mari, atarna pe langa cap.

  Piept: de marime medie.

  Muscatura: in foarfeca.

  Inaltime la maturitate: 33-37 cm.

  Greutate la maturitate: 8-14 kg.

  Durata de viata:
      12-15 ani

  Culoare:

   Tricolor( alb cu negru si pete maro deschis).

  Vand Beagle


  Beagle de Vanzare
  Beagle de Vanzare
  Catei de 8 Saptamani


  Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti