woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Poze Beagle / Anunturi Caini de Vanzare


Cateii Beagle sunt cunoscuti si sub numele de Snoopy Dog si provin din Anglia, unde sunt crescuti incepand cu anii 1400. Participau la vanatoarea de iepuri, fiind grupati de obicei in haite pentru a putea produce in cor un latrat puternic, care sa dea imediat de stire vanatorilor despre pozitia lor si fac parte din familia ogarilor.

Originea cateilor:

Beagle  de Vanzare, Catei de rasa  Beagle de Vanzare, Vanzari Beagle de Rasa, Vanzari Caini de Rasa, Vanzari Caini, Catei de Vanzare, Beagle de Vanzare.

Provin din Anglia, date despre ei sunt prezente incepand cu secolul al XV-lea, sunt caini de talie medie, cu picioare scurte, ce fac parte din familia ogarilor. Acest caine a fost crescut sa adulmece iepurii si se mai numeste si English Beagle. Marimea cateilor de rasa Beagle a variat de-a lungul secolelor datorita unor motive dependente de terenul de vanatoare- cainii mai mici erau potriviti pentru camp deshis, iar cei de talie mai mare pentru dealuri. Scrieri vechi fac referire la cainele Beagle de buzunar, care nu masura mai mult de 23 cm la greaban si care putea fi carat in mana sau intr-un buzunar al desagii vanatorului.

Infatisarea rasei:

Cainii de rasa Beagle de Vanzare au trasaturi fizice caracteristice ogarilor care adulmeca vanatul cum ar fi nasul mare cu nari adanci si larg deschise si buzele rasfrante si umede pentru a putea detecta particulele aromei vanatului si a-i da de urma . Corpurile lor sunt concepute pentru a avea o cat mai mare rezistenta fizica si putere de munca si sunt acoperite cu o blana cu fire scurte, dense.

Personalitate:

Cateii Beagle sunt apreciati ca animale de companie datorita faptului ca se integreaza rapid in familie si adora sa faca parte din ea, intelegandu-se minunat cu copiii indiferent de varsta. Nu sunt facuti sa fie cainele unei singura persoane, sa il venereze doar pe stapan, fiind afectuosi si loiali in egala masura cu toti membrii familiei.
Rasa Beagle este una deosebit de adaptabila, care indrageste atat compania oamenilor, cat si a altor caini. Inteligenta ascutita o face  capabila sa execute sarcini in folosul comunitatii, fiind utilizata in politie la detectarea drogurilor si a marfurilor de contrabanda.
Cateii Beagle se remarca prin firea lor deosebit de vesela si entuziasmul fara limite pe care il manifesta in orice activitate in care este invitat sa participe. Sunt prietenosi si plini de viata si au extraordinara nevoie de companie si atentie din partea oamenilor sau a altr caini, fiind recomandat sa fie inclusi in cat mai multe activitati de familie.
Cainii Beagle sunt deosebit de jucausi si de ingeniosi, adora in special jocurile care le pun mirosul la incercare. Desi sunt caini de vanatoare activi se adapteaza si vietii intr-un apartament micut respectand un program zilnic de exercitii fizice si inconjurandu-i cu multa afectiune. Cateii Beagle au o fire independenta si o vointa de fier si pot avea tendinta sa ia pe cont propriu urma vanatului, sa depaseasca limitele caminului, in special daca sunt privati de companie si se simt singuri, plictisiti si nefericiti.
Temperamentul sau amiabil si total neagresiv l-au facut sa castige titlul de gentleman al lumii canine. Cateii de rasa Beagle se vor intelege cu orice alta rasa si chiar vor aprecia compania altor animale de casa. Isi va alerta stapanul cand se apropie cineva necunoscut, dar nu va ataca niciodata strainii fata de care nu este rezervat.

Sanatate si ingrijire:

Nu trebuie sa uitati ca necesita o cantitate substantiala de exercitii fizice deoarece a fost conceput ca o rasa deosebit de activa . Plimbarile lungi impreuna cu cainele Beagle trebuie sa devina o rutina daca vreti sa ii mentineti forma fizica si ascutimea mintii. Este unul dintre cei mai talentati caini de terapie, vizitandu-i pe cei batrani sau bolnavi va avea satisfactia stimularii mentale, dar si a faptului ca a fost pe placul celor care aveau nevoie de el.

Caracteristicile cateilor de rasa Beagle:

Cainii de rasa Beagle au o constitutie robusta si o susceptibilitate redusa la boli. Potentiale probleme de sanatate ar fi displazia de sold si de cot, glaucomul.

Indatoririle stapanului de catei Beagle:

Ochi: negri, rotunzi.

Urechi: mari, atarna pe langa cap.

Piept: de marime medie.

Muscatura: in foarfeca.

Inaltime la maturitate: 33-37 cm.

Greutate la maturitate: 8-14 kg.

Durata de viata:
    12-15 ani

Culoare:

 Tricolor( alb cu negru si pete maro deschis).

Vand Beagle


Beagle de Vanzare
Beagle de Vanzare
Catei de 8 Saptamani


Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti