woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Vanzari Amstaff


Vanzari Amstaff , baietei si fetite de 8 saptamani deosebit de frumosi si jucausi. Fiecare catel are vaccinurile efectuate la zi si provine din parinti valorosi. Puii de Amstaff  pe care noi ii comercializam se vor remarca la maturitate ca fiind buni caini de paza, dar si buni companioni. Catelusii sunt deparazitati intern conform varstei. Cateii pe care ii vand sunt disponibili pe tot parcursul anului, si asiguram transportul in majoritatea oraselor din tara. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele de pe site si una din operatoarele noastre va sta la dispozitie cu toate detaliile necesare achizitionarii unui exemplar superb.


0741.583.099

Detalii Rasa American Staffordshire Terrier - Amstaff

Cainii din rasa Amstaff sunt inruditi cu cainii American Pit Bull Terrier. Cateii rezultati din imperecherile dintre Bulldog si Terrier au fost adusi in Statele Unite de catre britanici si irlandezi, in special dupa Razboiul Civil. Initial au fost utilizati ca si caini de lupta, dar ca si caini de vanatoare, de ferma si de paza.
uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;
Originea  Amstaff:

Dupa cum le spune si numele American Staffordshire Terrier, cainii Amstaff provin din Statele Unite incepand cu anii 1800 unde au fost crescuti initial pentru a ajuta la munca la ferma si la vanatoarea de porci mistreti si ursi. Inca din anii 1800 cateii de vanzare Amstaff au inceput sa fie folositi ca si caini de lupta, impresionand prin curajul deosebit si forta fizica de care dau dovada. Sunt rezultatul imperecherilor dintre Bulldog si Terrier, initial cateii de rasa Amstaff numindu-se American Pit Bull.
uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;
Infatisarea rasei:

Amstaffii au o constitutie atletica si lasa impresia de putere impresionanta, agilitate si gratie pentru talia lor. Mantaua cateilor Amstaff poate avea diverse tonuri de roscat, alb, galbui, negru, avand diverse semne albe. Blana este fina cu fire de par scurte si dense si are o stralucire caracteristica daca este corect intretinuta.
uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;
Personalitate:

Cainii American Pit Bull Terrier au fost creati pentru a vana si ucide animalele daunatoare. Ca sa poata indeplini aceste sarcini era nevoie de un caine tenace, energic, curajos si cu o vointa de fier.Cateii de rasa Amstaff au fost creati de asemenea si pentru arena , din dorinta de a combina aptitudinile de lupta ale Bulldogilor, forta lor fizica impresionanta si modul in care nu elibereaza prada cu tenacitatea, inteligenta ascutita , agilitatea si viteza de reactie a Terrierilor.
Cateii de rasa Amstaff fac parte din familia Terrierilor, caini recunoscuti pentru firea lor inflacarata si curajul deosebit. Cateii Amstaff au tendinta de a fi agresivi cu alte animale de casa: pisici, rozatoare,  trasatura importanta si necesara pentru a reusi sa vaneze animalele daunatoare, dar nu la fel de apreciata daca doriti sa achizionati catei de vanzare Amstaff pe post de animale de casa. Compenseaza totusi prin faptul ca sunt protectori deosebit de eficienti pentru ca sunt deosebiti de atenti la cel mai mic zgomot si sunt loiali pe viata celui care ii creste. Cateii de vanzare de rasa Amstaff sunt caini de paza innascuti si daca sunt socializati corespunzator de mici sunt prietenosi fata de oameni.Desi protectori pana la a-si jertfi viata pentru stapan si caminul lor, cateii de vanzare Amstaff sunt capabili sa realizeze cand e cazul sa fie in garda fata de un pericol iminent si cand se pot relaxa.
uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;
Cateii Amstaff au o fire independenta, o vointa si o personalitate puternica si poate fi dificil pentru cineva neantrenat sa ii dreseze. Daca totusi reusiti sa va impuneti in fata unui catel Amstaff acesta va va rasplati cu o dragoste si loialitate de neegalat si va asculta orbeste comenzile primite. Cateii de vanzare de rasa Amstaff sunt caini de companie apreciati deoarece sunt afectuosi si protectivi fata de familiile si stapanii lor.
Dresati corect, de o mana ferma, dar iubitoare cateii de vanzare Amstaff ajung sa fie apti sa indeplineasca sarcini in serviciul comunitatii cum ar fi terapia cu animale de casa, reperarea si salvarea victimelor unor accidente.

 

uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;
Sanatate si ingrijire:

Cateii de Amstaff au o sanatate buna, nu sunt predispusi la numeroase boli, rareori prezinta displazie de sold, cataracta.
Indatoririle stapanului de catei de vanzare rasa Amstaff:  Este de o importanta vitala felul in care decideti sa va cresteti catelul de vanzare de rasa Amstaff, daca nu il veti dresa corect poate deveni deosebit de agresiv. Trebuie sa fiti rabdator si intelegator fata de el pentru a putea avea o relatie stransa. Daca insa va veti ocupa de el si il veti ingriji cu dragoste, se va dovedi a fi un excelent caine de companie, fericit, sociabil, prietenos fata de copii. Cateii de vanzare Amstaff se vor acomoda si intr-un apartament micut cu conditia sa aiba zilnic un program de exercitii fizice.

Caracteristicile rasei Amstaff:

Cap: impresioneaza prin maxilarele puternice.
Ochi: negri, rotunzi.
Urechi: de cele mai multe ori se cupeaza, sunt erecte.
Piept: puternic.
Coada: stufoasa, o poate purta pe lateral sau pe spate.
Muscatura: in foarfeca.
Inaltime la maturitate: 43-47 cm.
Greutate la maturitate: 25-30 kg.
Durata de viata:
    10-15 ani
Culoare: Nu este o anumita restrictie la culoare, dar nu este incurajat sa fie doar alb, negru sau doar cu tonuri de roscat.

uc: vanzari Amstaff de rasa, vand, rasa de vanzare, caini de rasa vanzari Amstaff;

ARTICOLE
 
Dr. Vet. Sintimbrean Bogdan
Buna ziua, Ma numesc Sintimbrean Bogdan si sunt medic veterinar specializat pe animale de companie.In ...articol caini continuare...
 
Bichon Maltez Pret
Site-ul www.catei-de-vanzare.ro va pune la dispozitie anunturi cu, caini de rasa ...articol caini continuare...
 
Beagle pret
Site-ul www.catei-de-vanzare.ro va pune la dispozitie anunturi cu, caini de rasa Beagle la ...articol caini continuare...
 
Jigodia - Boala lui Carre
Jigodia, este o boala infecto - contagioasa, care este specifica carnasierelor, produsa de un virus ...articol caini continuare...
 
Catei Chow Chow de Vanzare
Catei Chow Chow de Vanzare, baietei si fetite de 8 saptamani deosebit de frumosi si ...articol caini continuare...
 
Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti