woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

10 Lucruri din casa ta care pot pune in pericol viaţa şi sănătatea câinelui tău.Câinii sunt animale foarte curioase, şi ţinând cont de faptul că sunt omnivore şi devoratori de gunoaie sau hoituri ei pot intra cam peste tot şi mânca cam tot ce le iese în cale. Totuşi, există anumite substanţe toxice în casa ta care pot ipotetic sau nu să-ţi ucidă animalul de companie. În cele ce urmează vom trece în revistă zece dintre aceste substanţe care se pot găsi cu uşurinţă în gospodăria ta şi pe care trebuie în mod imperios să le ţii departe de câinele tău.

Antigel:

Deşi, mulţi oameni nu realizează pericolul pe care-l reprezintă antigelul, substanţa ucide multe animale de companie în decursul unui an. Mirosul pe care substanţa îl emană, gustul pe care câinele îl percepe a fi dulce, acestea sunt dintre motivele pentru care antigelul este o atracţie pentru ei. Etilen-glicol, substanţă inclusă în compoziţia antigelului este extrem de toxică; iar în fiecare iarnă este cauza multor decese canine. Simptomele toxicităţii includ accese de apoplexie, vărsături, poticnire şi letargie care duce la încetarea activităţii rinichilor. Asigură-te că antigelul de care ai nevoie la maşină sau alte suprafeţe este păstrat undeva unde câinele tău să nu poată ajunge prea uşor. Dacă ai bănuieli sau chiar ai văzut că substanţa ar fi fost ingerată de câine, nu ezita şi îndreaptă-te spre cel mai apropiat medic veterinar pentru a se putea interveni.

Ciocolata:

Ciocolata conţine o substanţă denumită Obromine, toxică pentru câini. Ciocolata coaptă şi cea neagră sunt în mod special periculoase. În timp ce sunt necesare cantităţi mari de ciocolată pentru a ucide un câine; otrăvirea şi moartea se pot petrece şi cu cantităţi mici de ciocolată ingerate. Semne ale otrăvirii cu ciocolată sunt vărsături, diareea, creşterea frecvenţei urinării, creşterea activităţii. Acestea se pot înrăutăţi până la accese şi bătăi neobişnuite ale inimii. În acest caz, sau chiar dacă numai suspectaţi că s-a petrecut o asemenea otrăvire este mai mult decât indicat; este vital a se ajunge la timp la medicul veterinar.

Înălbitor:
 
Aşa cum vă şi puteaţi imagina, înălbitorii de casă sunt toxici pentru câini. Este necesar a se păstra astfel de substanţe care conţin înălbitori departe din calea câinilor. Simptome ale otrăvirii cu înălbitor includ salivarea excesivă, vărsături şi durerile abdominale. NU este indicat să induceţi starea de vomitare dacă bănuiţi că s-a ingerat  înălbitor, ci mai bine este să vă contactaţi de urgenţă medicul veterinar.

Tylenol:

   
Două pastile mici obişnuite de calmant Tylenol pot ucide un câine mic. Câinilor le lipeşte acea enzimă a ficatului care să dizolve acetaminofenul, compus care se utilizează în medicamente pentru a trata durerea uşoară şi moderată şi a reduce febra. Semne ale acestei intoxicări includ salivarea excesivă, letargia şi durerile abdominale. În cazul în care bănuiţi că s-a produs o asemenea ingerare este recomandat a se contacta medicul veterinar de urgenţă.

Baterii de ceas:
  
Dacă se produce o ingerare a unei baterii de ceas, aceasta poate determina o rană fatală în stomac în decursul a 12 ore post-ingerare. Toate celelalte baterii alcaline sunt de asemenea toxice pentru câini. Simptomele intoxicării cuprind salivarea, lipsa apetitului, vărsături şi letargie. În cazul în care s-a întâmplat o asemenea intoxicare este necesar a se contacta medicul veterinar.

Granulele de Naftalină:
 
Aceste granule sunt extrem de periculoase pentru câini, deoarece conţin un insecticid care provoacă excitarea sistemului nervos central şi accese de apoplexie. Atunci când sunt ingerate, digerarea lor prin metabolism poate provoca căderea funcţiilor ficatului. Simptomele intoxicării cu granule de naftalină includ vărsăturile şi accesele. Dacă s-a petrecut o asemenea intoxicare este important a NU se induce voma, ci a se căuta ajutorul imediat medicului veterinar.
 
Balsamul de rufe şi alţi detergenţi:
 
Toate felurile de detergenţi folosiţi în cadrul gospodăriei sunt toxici pentru câini la un nivel sau altul, dar balsamurile pe care noi le folosim mai ales pentru rufe fac parte din categoria celor cu cel mai înalt risc de toxicitate pentru ei. Semnele intoxicării includ vărsăturile, letargia, arsuri pe bot sau în gură, salivarea excesivă, slăbirea muşchilor, chiar şi comă. NU induceţi voma dacă s-a ingerat orice fel de detergent; contactaţi de urgenţă medicul veterinar.

Apa de gură:
 
Aceasta poate conţine acid boric, care poate fi foarte toxic pentru câini. Simptomele intoxicării cu apă de gură includ şi vărsăturile, salivarea, accesele şi coma. Este mai mult decât recomandat să duceţi câinele la veterinar dacă se bănuieşte că ar fi înghiţit apă de gură sau orice altă substanţă din casă care conţine acid boric, precum soluţia pentru lentilele de contact sau de curăţat dantura.

Sâmburii de piersică:


Sâmburii şi seminţele de la cele mai multe fructe sunt toxice pentru câini. Semne ale intoxicării cu acestea includ salivarea, vărsăturile şi letargia. Dacă aveţi cea mai mică bănuială că  s-ar fi ingerat sâmburi de piersică, sau de orice alt fruct este indicată o vizită la medicul veterinar.

Plante din gospodărie:
  
Multe dintre plantele care se găsesc în mod curent în case sunt toxice pentru câini. O listă parţială a unor asemenea plante include crini, ferigi, iederă, aloe. Simptome ale intoxicării prin indigestia unor plante sunt  vărsăturile şi excitarea sistemului nervos central. Multe dintre aceste plante sunt fatale atunci când sunt ingerate, de aceea vă rugăm să contactaţi medicul veterinar în cazul în care se observă sau se bănuieşte că s-a ingerat o plantă din gospodărie.

ARTICOLE
 
Dr. Vet. Sintimbrean Bogdan
Buna ziua, Ma numesc Sintimbrean Bogdan si sunt medic veterinar specializat pe animale de companie.In ...articol caini continuare...
 
Bichon Maltez Pret
Site-ul www.catei-de-vanzare.ro va pune la dispozitie anunturi cu, caini de rasa ...articol caini continuare...
 
Beagle pret
Site-ul www.catei-de-vanzare.ro va pune la dispozitie anunturi cu, caini de rasa Beagle la ...articol caini continuare...
 
Jigodia - Boala lui Carre
Jigodia, este o boala infecto - contagioasa, care este specifica carnasierelor, produsa de un virus ...articol caini continuare...
 
Catei Chow Chow de Vanzare
Catei Chow Chow de Vanzare, baietei si fetite de 8 saptamani deosebit de frumosi si ...articol caini continuare...
 
Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti