• C2010-657
 • C2070-585
 • C2090-303
 • C2090-540
 • C2180-276
 • C4040-122
 • C4040-123
 • C4040-124
 • C4040-221
 • C4040-224
 • C4040-225
 • 70-410 70-457 810-420 070-417 640-911 C4040-225 C_THR12_66 70-246 BH0-013 C_TB1200_88

  rase de catei de vanzare
  Rase de Catei
   
  Airedale Terrier Airedale Terrier
  Akita Akita
  Amstaff Amstaff
  Basset Hound Basset Hound
  Beagle Beagle
  Bichon Bichon
  Bichon Bolognese Bichon Bolognese
  Bichon Bolognez Bichon Bolognez
  Bichon Frise Bichon Frise
  Bichon Havanese Bichon Havanese
  Bichon Havanez Bichon Havanez
  Bichon Maltese Bichon Maltese
  Bichon Maltez Bichon Maltez
  Border Collie Border Collie
  Boxer Boxer
  Brac German Brac German
  Briard Briard
  Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
  Bull Terrier Bull Terrier
  Bulldog Englez Bulldog Englez
  Bulldog Francez Bulldog Francez
  Bullmastiff Bullmastiff
  Caine Lup Caine Lup
  Cane Corso Cane Corso
  Caniche Caniche
  Caniche Pitic Caniche Pitic
  Chihuahua Chihuahua
  Chow Chow Chow Chow
  Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
  Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
  Ciobanesc German Ciobanesc German
  Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
  Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
  Cocker Spaniel Cocker Spaniel
  Collie Collie
  Dalmatian Dalmatian
  Doberman Doberman
  Dog Argentinian Dog Argentinian
  Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
  Dog German Dog German
  Fox Terrier Fox Terrier
  Golden Retriever Golden Retriever
  Husky Siberian Husky Siberian
  Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
  King Charles Spaniel King Charles Spaniel
  Labrador Labrador
  Malamut de Alaska Malamut de Alaska
  Mastino Napoletano Mastino Napoletano
  Mops Mops
  Pinscher Pitic Pinscher Pitic
  Pointer Englez Pointer Englez
  Pomeranian Pomeranian
  Pudel Pudel
  Rottweiler Rottweiler
  Saint Bernard Saint Bernard
  Samoyed Samoyed
  Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
  Schnauzer Urias Schnauzer Urias
  Scottish Terrier Scottish Terrier
  Shar-Pei Shar-Pei
  Shih-Tzu Shih-Tzu
  Teckel Teckel
  Westie Westie
  Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier


  Vand Rottweiler

  Anunt: Rottweiler de Vanzare
  Varsta: Catei de 8 Saptamani
  Sex: Masculi si Femele
  Vaccinati Monovalent

  Dr. Vet Bogdan Sintimbrean
  0741.583.099

  E-mail: canisaro@gmail.com

  Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481

  Rottweiler de Vanzare -  Calitate de exceptie!!

  Vand Rottweiler masculi si femele in varsta de 8 saptamani, pui robusti din parinti valorosi cu diponibilitate in cel mai scurt timp.

  Facilitatile oferite de catre firma noastra la achizitionarea unui superb exemplar:

  • Carnetel de sanatate cu vacinurile efectuate la zi;
  • Fiecare pui este deparazitat intern si extern conform varstei;
  • Asigurare de sanatate pentru bolile virale;
  • Microcip;
  • Brosura privind alimentatia si vaccinarea in format electronic;
  • Transport Gratuit in majoritatea oraselor din tara - Transportul cateilor se face cu masini climatizate in conditii foarte bune;
  • Proces verbal de predare primire si factura fiscala;
  • Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicii nostrii Veterinari pentru puii achizitionati de la noi;
  • Va trimitem poze cu puii pe e-mail;

  Detalii Rasa Rottweiler:

  Cateii de rasa Rottweiler sunt extrem de versatili, pot fi folositi ca paznici ai turmelor de ovine, la pastorit, tractarea greutatilor, transportul diferitor marfuri, protector si companion al familiei. Cainele Rottweiler s-a dovedit a fi deosebit de util la terapia cu animale, ca si caine ghid pentru nevazatori, la vanatoare, la usurarea eforturilor politistilor si a armatei in a lua urma persoanelor disparute si in detectia de narcotice. Cateii de rasa Rottweiler exceleaza la probele de innot si de obedienta.
  vand caini  Rottweiler de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand  Rottweiler;
  Originea cateilor din rasa Rottweiler:
   

  Se considera ca sunt descendenti ai cainilor utilizati in Roma Antica pentru a mana vitele ce erau necesare ca sursa de hrana pentru soldati si folositi si la paza echipamentului. Rasa asa cum o sti noi astazi a fost dezvoltata in localitatea Rottweil, din Germania, o arie unde se cresc intensiv animale domestice. Cainele din rasa Rottweiler era folosit la paza si manatul vitelor destinate vanzarii la targ si asigurau si siguranta banilor cu care erau vandute vitele. In tinutul ei natal, la aceasta rasa se face in continuare referire ca la Rottweiler Metzgerhund( Cainele Macelarului). O data cu raspandirea transportului pe cale ferata, incepand cu mijlocul secolului XIX, cateii de rasa Rottweiler au scazut marcant numeric, dar la inceputul secolului  XX un club al rasei s-a format spre a ii conserva trasaturile unice. In jur de 1910 s-a incercat utilizarea lor ca si caini de politie si s-a descoperit ca sunt mai mult decat capabili sa isi indeplineasca sarcina. Interesul pentru Rottweiler ca si caine de paza, a crescut o data cu popularitatea ca si companion.

  Infatisare:
   

  Cateii de rasa Rottweiler sunt de talie mare, cu un aspect nobil, impresionant, cu un trup masiv, robust, ce emana forta fizica. Au trupul atletic acoperit de o blana scurta, cu o textura de plus, formata din fire de par dese, dublu stratificata, mai scurta pe fata, cap, urechi si picioare.
  vand caini  Rottweiler de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand  Rottweiler;
  Personalitate:

  Cateii de rasa Rottweiler impresioneaza prin calm, incredere in sine, usurinta cu care pot fi dresati, gratie inteligentei ascutite. Sunt printre cei mai populari caini de paza deoarece sunt nu doar deosebit de curajosi, ci si demni de incredere, devotati si protectori innascuti ai familiei. Deosebit de protector cu cei la care tine, isi va apara familia si caminul cu ferocitate. Rareori vor musca, doar daca sunt constransi sa o faca, cel mai probabil este sa imobilizeze la pamant un intrus. Cainii din rasa Rottweiler sunt luptatori puternici, ce par imuni la durere, au un caracter cumpanit si constant, sunt seriosi si increzatori in fortele proprii.
  Dresajul ferm si consecvent este esential pentru aceasta rasa, altfel va puteti gasi in situatia de a poseda un caine deosebit de puternic si exagerat de agresiv. Totusi, cainii Rottweiler daca sunt tratati adecvat, se pot dovedi iubitori, loiali si companioni ce va vor rasplati asteptarile. Cainele Rottweiler are nevoie de un stapan, care sa poata face fata taliei sale masive si caracterului puternic.
  Cateii de rasa Rottweiler sunt caini de paza naturali, si fata de familie dovedesc un temperament bland si cald. Sunt deosebit de inteligenti si au dovedit de-a lungul secolelor ca merita pozitia de membru activ in echipele armatei si politiei. Datorita taliei masive, dresajul trebuie sa inceapa de la o varsta destul de tanara- cand putem  vorbi de un catel inca mic, si o atentie deosebita trebuie acordata pentru ca animalul sa nu devina naravas sau uracios. Cateii rasa Rottweiler au nevoie de multa companie umana si socializare spre a fi cu adevarat fericiti. Loialitatea lor intensa fata de familie semnifica faptul ca au nevoie de afectiune reciproca si de multa interactiune umana spre a se dezvolta armonios. Daca sunt neglijati in curtea din spate, lipsiti de companie vor deveni anxiosi si depresati si vor manifesta gesturi nedorite cum ar fi: rosul distructiv al obiectelor, latratul excesiv, sapatul sau incercarile de a evada, toate aceste actiuni le va executa spre a se elibera de plictiseala si singuratate. Obiceiul cainelui din rasa Rottweiler de a se ciocni cu trupul de diverse obiecte sau persoane, se considera ca este o pornire ramasa din zilele cand mana cirezile de vaci si utiliza aceasta solutie spre a muta vitele recalcitrante.
  Dresajul de obedienta este esential pentru cainele Rottweiler, care ajunge la maturitate sa fie mai puternic decat stapanul sau, acesta din urma va trebui sa il domine in permanenta prin control verbal. Este vorba de o rasa deosebit de inteligenta, ce invata rapid, ce raspunde imediat la comenzi o data ce a inteles de ce este necesar sa le execute, si foarte doritoare sa faca pe placul unui stapan pe care il respecta. Cheia dresajului este sa se instaureze o disciplina ferma, dar corecta si blanda si sa se recompenseze ai sa se laude entuziastic comportamentul pozitiv. Daca este encesara o corectie atunci doar vocea ar trebui sa fie suficienta, nu este nici un motiv pentru care sa se apeleze la metode fizice aspre care nu ar face decat sa submineze increderea si respectul cainelui pentru stapan. Cainele Rottweiler ce a beneficiat de un dresaj consistent, ferm si corect, va putea consitui un partener de joaca pentru copii mai mari ai familiei. Va tolera pisicile si alte animale de casa, atata timp cat cainele a avut o experienta pozitiva cu acestea, cat era inca pui. Prietenii si rudele familiei sunt in mod normal primiti cu entuziasm si caldura. Pe straini cainii din rasa Rottweiler ii vor tine la distanta, vor fi banuitori cu acestia, in special cainii Rottweiler ce pazesc turmele vor dovedi un dispret profund fata de necunoscuti. Pentru a evita eventuale tendinte la agresivitate fata de oameni, trebuie sa il faceti sa intalneasca cat mai multe persoane de toate tipurile, iar astfel va deveni mai increzator in sine si va scadea probabilitatea sa faca erori de judecata cand evalueaza persona care va trece pragul.
  vand Rottweiler de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand  Rottweiler;
  Sanatate si ingrijire:

  Cateii rasa Rottweiler pot prezenta urmatoarele afectiuni: displazie de sold, boala von Willebrand, hipotiroidism si afectiuni oculare. Cainele Rottweiler este susceptibil la balonare si la sforait.
  Mantaua neteda si stralucitoare a cainelui Rottweiler este usor de ingrijit, periajul ocazional si imbaierea doar atunci cand este necesar fiind suficiente. Aceasta rasa naparleste moderat.

  Indatoririle stapanului de catei rasa Rottweiler:
   

   

  Posesia unui Rottweiler aduce cu ea si responsabilitatea de a va asigura ca cainele dumneavoastra este perceput de ceilalti ca un ambasador minunat pentru rasa lui. Acest fapt cere putina indemanare si dedicatie, dar toti cateii rasa Rottweiler merita pe deplin cea mai buna sansa posibila spre a deveni cunoscuti drept buni cetateni ai lumii canine. Trebuie sa va dedicati timp efectuarii de exercitii fizice, a plimbarilor lungi in aer liber, mai ales daca acesti caini sunt tinuti in apartament si nu beneficiaza de o curte in care sa zburde liberi. Nu ii poti da acestui caine robust prea mult de lucru sau prea multe exercitii de efectuat, adora sa alerge in padure sau pe camp deschis si nu au nici un impuls de a se indeparta de dumneavoastra.Deseori sunt agresivi cu alti caini, de aceea trebuie plimbati in lesa in locurile publice.  Innotul sau alergatul pe langa bicicleta sunt activitati perfecte pentru cainele Rottweiler, ce iubeste de asemenea sa va aduca inapoi mingea pe care i-ati aruncat-o. Veti constata ca este surprinzator de rapid si de agil pentru cat este de masiv. Va fi deosebit de incantat sa-si puna mintea la contributie la jocuri de gasire a obiectelor ascunse. La fel ca la toate rasele de talie mare, trebuie avut grija ca puiul in crestere sa nu se depuna efort fizic in exces, deoarece acest lucru ar sforta oasele si articulatiile ce acum se dezvolta, si ar putea duce in viata de adult la dureri puternice si chiar la paralizie.
  Aflat in mainile potrivite, catelul Rottweiler este un superb companion de familie, dar nu este o rasa pentru oricine si nu este recomandat celor care achizitioneaza pentru prima oara un patruped sau celor ce nu timp sa dedice  dresajului si socializarii temeinice.
  vand caini  Rottweiler de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand  Rottweiler;
  Caracteristicile cateilor rasa Rottweiler:

   

  Cap: scalp masiv, stop adanc si bine definit. Gura este inchisa la culoare, nasul este cu nari largi si negru, fiind de aceeasi culoare cu culoarea de baza a blanii; la cainii ce au nuanta predominanta a mantalei roscat vor ava nasul la fel, iar cei de culoare predominant albastriu vor avea nasul albastriu.
  Ochi: migdalati, expresivi, departati unul de celalalt, inchisi la culoare, de marime medie. Culoarea preferata este maro inchis.
  Urechi: triunghiulare, purtate in fata si bine departate.
  Piept: adanc, puternic, spatios, ajunge pana la cot, coaste ovale bine formate. Adancimea pieptului acestei rase este aproape jumatate din inaltimea la greaban.
  Coada: se poate practica codotomia, lasand una sau doua vertebre, sau unii proprietari opteaza sa o lase in stare naturala. Daca este lasata asa este incolacita pe spate atunci cand cainele se misca sau este atent la ceva.
  Muscatura: in foarfeca.
  Inaltime la maturitate:
         masculi: 63 - 69 cm.
         femele: 58 - 64 cm.
  Greutate la maturitate:
         masculi: 43 - 59 kg.
         femele: 38 - 52 kg.
  Durata de viata:
      10-12 ani.
  Culoare: cele mai intalnite combinatii sunt: negru/cafeniu-rosiatic, negru/ruginiu, negru/ruginiu inchis, negru/mahon.

  Cuvinte Cheie: vand caini, rase de caini, catei de vanzare;

  Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti