woolrich outlet office-for-mac-2011-key office-for-mac-2011-key-oem office-for-mac-2011-key-2 Ooline-office-standard-2013 windows-7-serial-key windows-7-ultimate-product-key-free windows-7-ultimate-product-key windows-7-serial-key windows-7-key rosetta-serial-key

rase de catei de vanzare
Rase de Catei
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Akita
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese  Bichon Bolognese
Bichon Bolognez Bichon Bolognez
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanese Bichon Havanese
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltese Bichon Maltese
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie Border Collie
Boxer Boxer
Brac German Brac German
Briard Briard
Bruxelles Griffon Bruxelles Griffon
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Caine Lup Caine Lup
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Caniche Pitic Caniche Pitic
Chihuahua Chihuahua
Chow Chow Chow Chow
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Unguresc - Kuvasz Ciobanesc Unguresc - Kuvasz
Cocker Spaniel Cocker Spaniel
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Siberian Husky Siberian
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
King Charles Spaniel King Charles Spaniel
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Pointer Englez Pointer Englez
Pomeranian Pomeranian
Pudel Pudel
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Shar-Pei Shar-Pei
Shih-Tzu Shih-Tzu
Teckel Teckel
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier


Vand Ciobanesc Caucazian

Anunt: Ciobanesc Caucazian de Vanzare
Varsta: Catei de 8 Saptamani
Sex: Masculi si Femele
Vaccinati Monovalent

Dr. Vet Bogdan Sintimbrean
0741.583.099

E-mail: canisaro@gmail.com

Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481

Vand Ciobanesc Caucazian, baietei si fetite de 8 saptamani deosebit de frumosi si jucausi. Fiecare catel are vaccinurile efectuate la zi si provine din parinti valorosi. Puii Ciobanesc Caucazian pe care noi ii comercializam se vor remarca la maturitate ca fiind buni caini de paza, dar si buni companioni. Catelusii sunt deparazitati intern conform varstei. Cateii pe care ii vand sunt disponibili pe tot parcursul anului, si asiguram transportul in majoritatea oraselor din tara. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele de pe site si una din operatoarele noastre va sta la dispozitie cu toate detaliile necesare achizitionarii unui exemplar superb. 

Detalii Rasa Ciobanesc Caucazian:

 

Cateii de rasa Ciobanesc Caucazian au existat inca din vremurile antice si sunt populari in Armenia, Azerbaijan, Georgia, Rusia si alte tari unde ciobanii au nevoie de caini de paza pe care sa se poata baza pentru turmele si proprietatile lor. Fac parte din familia Molosilor si daca sunt crescuti corespunzator, sunt sanatosi, cu osatura puternica, musculosi si cu un temperament echilibrat.
vand caini Ciobanesc Caucazian de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand Ciobanesc Caucazian
Originea cateilor din rasa Ciobanesc Caucazian:

 

Este reprezentata de lantul muntos caucazian, localizat intre Marea Neagra la vest si Marea Caspica la est. Caucazul este un adevarat amalgam cultural datorita multitudinii de natiuni ce s-au stabilit aici de-a lungul secolelor. In zilele noastre aceste influente sunt inca puternice si reprezinta o sursa de bogatie culturala a regiunii, dar si a numeroaselor conflicte politice. Inconjurand teritoriile tarilor Armenia, Georgia, Azerbaijan, Turcia, Cecenia si Iran, muntii Caucazieni sunt si caminul a uneia dintre cele mai vechi rase de Molosi in viata, magnificul caine Ciobanesc Caucazian. In realitate termenul Ciobanesc Caucazian cuprinde un grup de rase, existand o varietate de tipuri depinzand de regiunea din care provin.
vand caini Ciobanesc Caucazian de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand Ciobanesc Caucazian
Infatisare:

Cateii de rasa Ciobanesc Caucazian sunt de doua feluri: de munte si de campie. Cei de campie au blana cu firul de par mai scurt, si par sunt mai inalti deoarece au masa musculara mai putina. Cateii Ciobanesc Caucazian de munte au mantaua mai lunga si sunt mai musculosi.

Personalitate:

 

Cateii de rasa Ciobanesc Caucazian sunt puternici si masivi, si vor respecta si asculta doar de acei membri dominanti ai familiei, pe care ii considera superiori fata de ei. In general se comporta bine cu copii, dar niciodata nu ii vor privi ca pe niste stapani, mai mult ii tolereaza.
Cainii de rasa Ciobanesc Caucazian stabilesc o legatura stransa cu stapanul lor, dar rareori va fi complet supus si va asculta ordinele orbeste, pentru ca acesta este prin natura sa un caine care gandeste, ce se va baza in primul rand pe propriile instincte, uneori ignorand complet indicatiile stapanului in anumite situatii. Cu o viteza de reactie deosebita si reflexe de aparare rapide, este cainele de paza ideal si un companion de familie apreciat daca este corect educat de la o varsta mica.
Molosii Caucazieni au fost folositi de secole la paza proprietatilor, a turmelor de bovine, uciderea lupilor, vanatul ursilor si alte sarcini, dar in ziua de azi si in special in vest sunt deseori angajati ca animale de companie si de paza. Cel mai apreciat ca un paznic al proprietatii agresiv, puternicul Ciobanesc Caucazian este un protector intimidant si dedicat misiunii sale de neegalat. Catelul de rasa Ciobanesc Caucazian este un caine ce are o activitata fizica scazuta, pare letargic atunci cand nu lucreaza, dar extrem de agil si convingator atunci cand familia sa este in pericol. Sunt deosebit de teritoriali si moderat de agresivi cu alti caini, avand nevoie de o socializare precoce si vasta, dar si de o abordare ferma si autoritara din partea stapanului.
vand caini Ciobanesc Caucazian de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand Ciobanesc Caucazian
Sanatate si ingrijire:

 

 

Cateii rasa Ciobanesc Caucazian sunt in general sanatosi si longevivi, si ca la majoritatea cainilor de talie mare unele afectiuni cardiace, displazia de sold si obezitatea pot aparea rareori.

Indatoririle stapanului de catei rasa Ciobanesc Caucazian:

 

 

Trebuie sa tineti cont ca acesti catei nu sunt pentru oricine, e nevoie de o persoana responsabila, ferma, care sa stie sa arate ea este cea care detine in permanenta controlul asupra a tot ceea ce se petrece. Cu o forta fizica impresionanta, autodeterminat, dotat cu o inteligenta ascutita, acest pazitor antic din Caucaz poate constitui o provocare pentru stapanul de caini lipsit de experienta.
vand caini Ciobanesc Caucazian de rasa, vand, rasa de vanzare, catei vand, caini de rasa vand Ciobanesc Caucazian
Caracteristicile cateilor rasa Ciobanesc Caucazian:

 

Cap: masiv.
Ochi: negri, rotunzi.
Urechi: de obicei se cupeaza.
Piept: puternic.
Inaltime la maturitate:
    64-75 cm.
Greutate la maturitate:
      45-70 kg  .
Durata de viata:
     10-12 ani.
Culoare: Nu exista o anumita restrictie in ceea ce priveste culoarea si lungimea blanii, totusi cele mai apreciate exemplare sunt cu blana lunga, de culoare gri, cu cateva pete albe.

Cuvinte Cheie: vand caini, rase de caini, catei de vanzare;

 

Catei de Vanzare     Caini de Vanzare     Rase de Catei     Catei de Companie     Catei de Paza     Catei de Vanatoare     Articole     Referinte Clienti